Σύστημα Επιβράβευσης Πελατών

Γιατί οι πελάτες σας αξίζουν το κάτι παραπάνω.

Γενικά

Το σύστημα επιβράβευσης πελατών MALCE, αποτελείται από τέσσερα επιμέρους συστήματα, δημιουργώντας έτσι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα προγράμματα επιβράβευσης. 

Το πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών συνδιάζεται με κάρτες μέλους.

Τα οφέλη της καινοτομίας

Αυξήστε τις πωλήσεις σας.

Πολλαπλασιάστε τους ευχαριστημένους πελάτες σας.

Αποκτήστε άμεση επικοινωνία με τους πελάτες σας.

Εκμεταλευτείτε τη μοναδικότητα της επιχείρησής σας.

Εφαρμογή Διαδικτύου

Μέσω του διαχειριστικού, έχετε πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες του Προγράμματος Επιβράβευσης Πελατών – Malce.

Εφαρμογή Πελατών για έξυπνες συσκευές

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για το λειτουργικό σύστημα Android και iOS. Μέσω της εφαρμογής, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε:

 • Αλλαγή κωδικού πρόσβασης
 • Προβολή διαθέσιμων πόντων
 • Καταχώριση πόντων με τη χρήση κουπονιών
 • Εξαργύρωση πόντων με την απόκτηση ορόσημων

Εφαρμογή Εργαζομένων για έξυπνες συσκευές

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για το λειτουργικό σύστημα Android. Μέσω της εφαρμογής, ο εργαζόμενος έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε:

 • Δημιουργία κουπονιού καταχώρισης πόντων και εκτύπωση αυτού μέσω θερμικού εκτυπωτή
 • Εξαργύρωση ορόσημου (γρήγορη σάρωση barcode με τη χρήση της κάμερας)
 • Δημιουργία πελάτη (εφόσον ο πελάτης έχει αποκτήσει Pin δημιουργίας λογαριασμού μέσω των διαθέσιμων εφαρμογών του προγράμματος επιβράβευσης)
 • Ενέργεια καταχώρισης πόντων
 • Ενέργεια εξαργύρωσης πόντων

Εφαρμογή KIOSK στο κατάστημα

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για το λειτουργικό σύστημα Android και παρέχεται για χρήση σε συσκευή tablet. Την εφαρμογή αυτήν, την χρησιμοποιεί ο πελάτης για να προχωρήσει σε:

 • Καταχώριση πόντων με τη χρήση κουπονιών
 • Προβολή διαθέσιμων πόντων
 • Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης
 • Αίτηση εγγραφής νέου μέλους

Αναλυτικά οι δυνατότητες.

- Πελάτες

Μέσω του συστήματος παρέχεται η δυνατότητα να καταχωρίσετε νέους πελάτες, να επεξεργαστείτε τους ήδη υπάρχοντες, καθώς και να διαγράψετε πελάτες. Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε αιτήματα εγγραφής νέων πελατών τα οποία έχουν δημιουργηθεί μέσω των διαθέσιμων εφαρμογών που παρέχονται από το πρόγραμμα.

- Εργαζόμενοι

Το πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών, διαθέτει σύστημα διαχείρισης εργαζομένων, στους οποίους αντιστοιχείται ένας μοναδικός αριθμός και ένας κωδικός πρόσβασης. Με τα παραπάνω δεδομένα, ο εργαζόμενος αποκτά  πρόσβαση στο σύστημα.

- Υπηρεσίες για Καταχώριση Πόντων

Οι υπηρεσίες καταχώρισης πόντων αποτελούν έτοιμες εγγραφές (προσυμπληρωμένα δεδομένα) προϊόντων  και υπηρεσιών με συγκεκριμένο αριθμό πόντων για να γίνεται πιο γρήγορη η ενέργεια καταχώρισης πόντων από τους εργαζόμενους της επιχείρησης, χωρίς να γίνεται κάθε ενέργεια με χειροκίνητη συμπλήρωση δεδομένων.

- Προσφορές για Αφαίρεση Πόντων

Οι προσφορές εξαργύρωσης πόντων αποτελούν έτοιμες εγγραφές (προσυμπληρωμένα δεδομένα) προϊόντων  και υπηρεσιών με συγκεκριμένο αριθμό πόντων για να γίνεται πιο γρήγορη η ενέργεια εξαργύρωσης πόντων από τους εργαζόμενους της επιχείρησης, χωρίς να γίνεται κάθε ενέργεια με χειροκίνητη συμπλήρωση δεδομένων.

- Ενέργεια Καταχώρισης Πόντων

Κατά την καταχώριση πόντων σε έναν πελάτη πρέπει να συμπληρωθεί το όνομα (αιτία) της συναλλαγής και ο αριθμός των πόντων που θα καταχωρηθούν. Η παραπάνω συμπλήρωση των δεδομένων μπορεί να αποφευχθεί με τη χρήση έτοιμων υπηρεσιών καταχώρισης πόντων.

- Ενέργεια Εξαργύρωσης Πόντων

Κατά την εξαργύρωση πόντων από έναν πελάτη πρέπει να συμπληρωθεί το όνομα (αιτία) της συναλλαγής και ο αριθμός των πόντων που θα αφαιρεθούν. Η παραπάνω συμπλήρωση των δεδομένων μπορεί να αποφευχθεί με τη χρήση έτοιμων προσφορών εξαργύρωσης πόντων.

- Ορόσημα

Μέσω των ορόσημων, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να εξαργυρώσει τους πόντους μέσω των εφαρμογών για έξυπνες συσκευές. Τα ορόσημα είναι εμφανή στους πελάτες μέσω των εφαρμογών, σε αντίθεση με τις προσφορές αφαίρεσης πόντων, οι οποίες είναι μόνο για εσωτερική χρήση του συστήματος – επιχείρησης. 

Όταν ο πελάτης αποκτά ένα ορόσημα, του δίνεται ένας μοναδικός κωδικός με ημερομηνία λήξης 7 ημερών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά.

- Κουπόνια Καταχώρισης Πόντων

Ως κουπόνι καταχώρισης πόντων ορίζεται ένας μοναδικός κωδικός ο οποίος αντιστοιχεί σε ένα όνομα (το όνομα κουπονιού), έναν αριθμό πόντων (οι πόντοι που θα προστεθούν στο λογαριασμό του πελάτη κατά την καταχώριση του) και τον τύπο του κουπονιού.

Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τύποι κουπονιού:

 • Μοναδικής Καταχώρισης: Τα κουπόνια αυτού του τύπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο από έναν πελάτη.
 • Πολλαπλής Καταχώρισης: Κατα τη δημιουργία ενός κουπονιού με τύπο πολλαπλής καταχώρισης, είναι απαραίτητο να συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός χρήσεων του κουπονιού.
 • Απεριόριστης Καταχώρισης: Σε αυτήν τη περίπτωση ο κωδικός κουπονιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί από απεριόριστους πελάτες.

Δυνατή είναι, επίσης, η μαζική δημιουργία κουπονιών, συμπληρώνοντας και ανεβάζοντας στο σύστημα ένα αρχείο τύπου CSV, εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις (υπάρχει παράδειγμα εντός του συστήματος).

Το σύστημα διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης με θερμικούς εκτυπωτές αποδείξεων, για να είναι εφικτή η εκτύπωση κουπονιών καταχώρισης πόντων.